Fotoğraflarınızı silin
Bu işlem Modela'da sakladığınız tüm fotoğrafları siler, klinik bağlantılarını iptal eder ve oluşturduğunuz önce/sonra paylaşım önizlemelerini kaldırır.
Bu işlem Modela'da sakladığınız tüm fotoğrafları siler, klinik bağlantılarını iptal eder ve oluşturduğunuz önce/sonra paylaşım önizlemelerini kaldırır.